Feriestress

Føler du dig stresset eller anspændt af travlhed op til ferien?

Din ferie nærmer sig, og du glæder dig. Du trænger til at holde ferie, koble af fra hverdagen og lade batterierne op.

Men inden du kan starte ferie, er der for meget, du skal nå på jobbet. Ting, der skal afsluttes, inden du kan sætte autosvar på din mail for at holde ferie.

Du mærker, hvordan nakken og skuldrene spænder op. Du har måske lidt hovedpine. Måske kører tankerne om alt det, du skal nå, rundt i hovedet, når du skal sove om aftenen. Maven giver måske lidt problemer. Og du kan også være i dårligt humør over, at du igen i år har for travlt, inden du kan holde ferie. Det dårlige humør går måske endda lidt ud over dine nærmeste eller tærer på din energi.

Du er ikke alene om at have det sådan

Du er ikke alene om at have det sådan. Mange render stærkt på jobbet i ugerne op til ferien. Nogle arbejder ekstra timer for at nå det hele.

Hvis du generelt oplever en god balance mellem dit arbejde og din fritid, er det ikke usundt for dig at have et par uger med travlhed. Hvis du altid har for travlt og må fylde endnu flere arbejdstimer på op til ferien, er det ikke godt for dig.

Uanset hvad, så risikerer du, at de første dage eller måske endda den første uge af din ferie går med at falde ned i tempo. Sådan er det, fordi vi som levende væsner skal omstille os fra travlheden både fysisk og mentalt, før den afslappede tilstand kan indfinde sig. 

Hvad kan jeg selv gøre?

Du kan skabe dig små pauser i travlheden, hvor du trækker vejret dybt, sænker skuldrene og afspænder nakken. På den måde beroliger du din krop og dit sind. Det kan også hjælpe dig til at bevare en positiv tankegang.

Endnu bedre er det, hvis du kan finde en måde at få mindre travlt. Måske kan nogle opgaver vente til efter ferien eller nogle kan hjælpe dig med at løse opgaverne.

ManuVision Kropsterapi mod feriestress

Jeg løsner de spændinger og blokeringer, som travlheden og stressen har efterladt i din krop. Det gør jeg gennem pulseringer, dybe tryk, lange stræk samt et intensivt arbejde med din vejrtrækning. Målet med behandlingen er, at du slipper spændingerne og mærker energien rulle frit i din krop. Så kan du nyde ferien fra første dag.

Du kan booke tid hos mig hver tirsdag og torsdag, bortset fra uge 29 (d. 15-21. juli)  

book en tid 40 10 26 21 Læs om Manuvision