AKUPUNKTUR

Smerter, stress og ubalancer kan afhjælpes med akupunktur, som er en medicinfri og sikker behandling. Efter en gennemgang af dine behov, udføres behandlingen med TCM nåle, som skal sidde i ca. 30 min. Der kan også benyttes øreakupunktur hvor der benyttes små Permanåle, der sidder i typisk 3-7 dage.

Tryghed og professionalisme

Rune er RAB godkendt indenfor kinesisk akupunktur og medlem af PA – foreningen for højt uddannede akupunktører i Danmark.

Behandlingen er til for dig, så du kan altid sige til og fra, for sikre dig den bedst tænkelige oplevelse.

29 91 64 95 e-mail book tid

anbefalinger af rune krogshede

“Dedikeret og effektiv”

Rune Krogshede er en dedikeret kropsterapeut. Han er uforlignelig dygtig og meget professionel til at mærke kropslige spændinger og ubalancer – og påvirke med præcision. Han har effektivt fået bugt med mine skavanker, som jeg forgæves har forsøgt at komme til livs med igennem fysioterapi, kiropraktik og massage igennem mange år. Meget effektivt. En varm anbefaling.

Thomas / Projektleder, 46 år

“En krop i balance”

Med 15 timers ugentlig træning er både fysisk og psykisk balance vigtig. Jeg bruger body-sds som ser tingene i en helhed. Rune hjalp mig med en dårlig fod ved blandt andet at løsne op for den øverste del af ryggen, og jeg har kunnet genoptage min løbetræning.

Mikkel / Ingeniør og triatlet, 29 år

“Performance og stress niveau”

Igennem tre år er jeg blevet behandlet af Rune. Først med body sds og senere med en kombination af kropsterapi og akupunktur. Formålet har været at sænke stress niveauet og øge min performance som cykelrytter. Behandlingen er yderst kompetent og selskabet med Rune er afslappende og roligt. Han tager altid “dampen” af systemet, så du kommer ud som født på ny efter en behandling. Jeg medgiver Rune mine bedste anbefalinger.

Jesper / Udviklingskonsulent, 48 år

Hvordan foregår akupunktur

En akupunktur session starter med en samtale, hvor jeg kan tune mig ind på problemets omfang og årsag. Jeg vil typisk lave et par tests for at lokalisere ubalancerne. Måske kigger jeg på tungen og laver en hurtig pulsdiagnose.

I selve behandlingen sætter jeg nåle, hvorefter du ligger og hviler i ca 20 min, mens kroppen integrerer nålenes virkning. Når sessionen er slut, tager jeg nålene ud og afrunder, så jeg er sikker på, du er klar til møde verden igen. Efter behov bruger jeg øreakupunktur med ganske små ASP nåle, som bliver siddende, indtil de falder ud af sig selv efter 2-7 dage.

Nogle ting behandles hurtigt og let, mens andre ubalancer har dybere rødder og sidder bedre fast. Med klippekort systemet bliver sessionerne billigere jo flere du har brug for. Der er mulighed for 3, 5 eller 10 klip.

Hvordan virker akupunktur

Akupunktur er en medicinfri behandling, og jeg forsøger både at behandle symptomer og årsag i en og samme behandling.

Akupunktur virker netop, fordi det henvender sig til årsagen og ikke blot slår symptomet ned. Derfor er akupunktur heller ikke et “quickfix”, men oftest et forløb, hvor du langsomt, men sikkert, kommer i bedre fysisk og psykisk balance. Kommer du f.eks. med ondt i et eller sundt led, skal du sandsynligvis bruge 1-3 klip. Har du en lidt dybere ubalance, som f.eks. tilbagevendende hovedpiner eller fordøjelses problemer, er du nok på 5 klip. Kommer du med langvarig stress, depression eller astma, vil du blive bedst hjulpet med 10 klip eller mere.

Jo bedre din krop har det, jo færre symptomer vil du opleve, og jo mere overskud vil du have i din hverdag.
 
Jeg har flere eksempler på klienter, som via akupunktur er blevet mere og mere medicinfrie (naturligvis i overensstemmelse med deres læge). Vestlig medicin tager udgangspunkt i symptomer og sygdom og behandler først, når der er et aktuelt problem og forholder sig dermed primært til “minus-siden”. Sundhedsstyrelsen generelle anbefalinger i forhold til sundhed handler om, at holde sig symptom fri.
 
Akupunktur tager udgangspunkt i balance og sundhed, og forholder sig som udgangspunkt til “plus-siden”. Man kan lokalisere og behandle ubalancer inden de bliver til symptomer. Og der er ingen øvre grænse for, hvor godt du kan have det! Det snakker vi bare aldrig om.

7 Spørgsmål og svar

Virker akupunktur?
Gør akupunktur ondt?
Er akupunktur farligt?
Hvor hurtigt virker akupunktur?
Hvad er kinesisk akupunktur?
Hvad er øreakupunktur?
Hvad koster akupunktur?
Enkelt
500,-
60 min: 500,-
klippekort
Fra 1.400,-
60 min behandlinger
3-turs: 1.400,-
5-turs: 2.150,-
10-turs: 4.000,-

Fandt du dét, du søgte efter?

Vi har flere behandlingstyper og behandlere i samme hus. Kontakt os, hvis du er i tvivl.