Tryghed i klinikken

Ekstra ordinære tiltag i samarbejde med Sundhedsstyrelsen

Hvad gør vi i klinikken? Hvad skal du gøre?

Dét gør vi:

 1. Afspritter og rengør alle klinikkens kontakt flader 2 gange dagligt
 2. Afspritter og rengør brugt inventar og hænder før og efter alle behandlinger
 3. Mindsker “myldretid” mellem behandlinger vha. længere pauser og minimalt brug af venteværelset
 4. Vi strikse omkring eget helbred og spørger også ind til dit
Uddyb dette

Dét skal du gøre:

 1. Aflys ved sygdom og kom tidligst 48 timer efter endt symptomer
 2. Medbring egen vandflaske
 3. Sluk og læg mobilen i tasken inden du går ind i klinikken
 4. Vask grundigt hænder så snart du har taget sko og jakke af
Uddyb dette

Dét skal vi alle:

 1. Vaske hænder grundigt og hyppigt
 2. Holde afstand – helst 2 meter
 3. Nyse og hoste ned i albuen eller engangs serviet
 4. Bliv hjemme mindst 48 timer efter symptomer på sygdom er væk
Uddyb dette

Klinikken er åben

I dén forbindelse ved vi, at der kan opstå en masse spørgsmål. Vi ridser derfor op her, hvad vi helt konkret har taget af nye tiltag, for at imødekomme alle de ømme rygge, skuldre, nakker og meget mere – på tryg og forsvarlig vis.

Alle vores tiltag har grobund i Sundhedsstyrelsens retningslinier, som blev udgivet i søndags kl. 14:00 efter pressemødet vedr. liberale erhverv, som bl.a. dækker massører. Dem finder du også her i emailen. Vi håber, at du har lyst til at tage dig tiden til at læse lidt op på vores tiltag, inden du møder op i klinikken – for din, min og vores alle sammens skyld. God læselyst!

Kærlig hilsen
Team Mit Rum

Dét du skal gøre:

SYGDOM: Aflys ved sygdom – også selvom det ikke er corona! Du skal have været helt symptom fri i 48 timer. Har nogen i din husstand corona, eller har du været i tæt kontakt med nogen der har corona, bedes du også aflyse.

FORBEREDELSE: Medbring egen vandflaske, da vi ikke længere kan servere hverken vand, te eller kaffe. Er du i risiko gruppe, eller blot føler dig tryggere herved, må du gerne medbringe eget mundbind. Vær dog opmærksom på, at du skal have et frisk mundbind på inden du går ind i klinikken og ikke må tage det af igen før du er ude af klinikken igen. Vi anbefaler ydermere, at du ikke har det samme mundbind på mere end højst 2 timer af hensyn til selvkontaminering.

FREMMØDE: For at mindske antallet af klienter på én gang i klinikken, bedes du vente udenfor i det fri indtil 3 min før din behandling. Vi har snart en håndsprit dispenser lige indenfor døren, som du bedes benytte med det samme (indtil den er sat op, bedes du vaske hænderne på WC’et). Herefter kan du stille dine sko og evt. sidde i de anviste pladser i venteværelset.

HOLD AFSTAND: Så vidt muligt hold afstand til os og andre gæster i klinikken. Med mindre I har indgået en særsklit aftale med behandleren, må du ikke medbringe andre i klinikken.

HYGIEJNE: Udover hyppig håndhygiejne beder vi dig huske, at vira kan sidde overalt på os. Af hensyn til din behandler der skal være meget tæt på dig, beder vi dig have været i helkrops bad og have friskvasket tøj på, samt medbringe så få ekstra egendele som muligt (f.eks. bare håndtaske, jakke osv.).

Dét gør vi:

BOOKING: Vi har ændret vores booking, så der altid er mindst 15min, gerne mere, mellem alle behandlinger. Dét betyder færre mennesker i venteværelset på én gang, samt tid til at afspritte, udlufte og udskifte lagener, håndklæder mm – HVER GANG.

VASK: Vi vasker alle lagener, håndklæder mm. ved minimum 80C. Du skal derfor ikke tage egne lagener og håndklæder med. Vi afspritter og rengør alle kontakt flader i klinikken mindst 2 gange dagligt.

HYGIEJNE: Lige inden og lige efter din behandling, vasker vi grundigt fingre. Vi er generelt omhyggelige omkring hvad vi rører ved (og hvornår). Vi bruger selv små engangs håndklæder til vores egen håndvask.

SYGDOM: Mærker vi symptomer på corona eller føler vi har været udsat, aflyser vi din tid telefonisk. Ved allergi symptomer og lignende almene gener, har vi mundbind og visir vi kan benytte. Vi forventer, at du gør det samme for os! Er du i tvivl – så hellere ring til os én gang for meget end én gang for lidt!

AFSTAND: Når vi kan, holder vi god afstand til dig – så at give hånd, kram og kindkys må vente til bedre tider! Men vores smil fejler intet! Under behandlingen er vi naturligvis nød til at være tættere på dig og berøre dig. Vi foretrækker derfor at du ligger på maven med hovedet i hovedgærdet så meget af behandlingen som muligt. Føler vi os udsatte, har vi mulighed for at benytte mundbind og visir.

VENTEVÆRELSE OG GARDEROBE: Skulle du blive udsat for ventetid, har vi markeret hvor i sofaen du må sidde. I garderoben må du nøjes med at stille skoene – jakker og andre sager medbringes i behandlings rummet.

Dét skal vi alle:

Både du og dine behandlere – og alle andre – skal følge disse råd. I den langsomme genåbning af Danmark, skal vi finde en ny hverdag, hvor vi kan få behandlingerne og vejledning, uden at vi er, og føler os, udsatte.

Kærlig hilsen

Team Mit Rum