Monas historie om ManuVision

Jeg mødte Mona i januar 2020, hvor hun havde booket mig til en ManuVision behandling. Min tilgang var, som med alle andre nye ansigter, at lytte til Monas behov og udfordringer og derefter gå undersøgende til værks i min kropsbehandling.

Monas historie bekræfter rigtig fint for mig, hvorfor jeg elsker mit fag; alle er unikke og har deres egen proces og udvikling.

Monas udbytte af behandlingen vidner om, hvad der kan ske i et samarbejde mellem krop, opfattelse og følelser – og min indføling, empati og kropslige tilgang som ManuVision kropsterapeut.

Pernille Ovesen, ManuVision terapeut

læs mere om manuvision Book tid

ManuVision – behandlingen der kommer hele vejen rundt

ManuVision er en grundig helkrops behandling, der tager højde for, at mennesker ofte oplever en psykisk påvirkning når de behandles fysisk. Behandlingen kan således hjælpe til alle mulige almene fysiske skavanker, såsom sportsskader, muskelsmerter, ømheder, overanstrengelser mv. Men behandlingen har en ekstra side, når det gælder de følelser og tanker, som ofte kommer til én, når man pludselig har tid til at mærke sig selv og sin krop.

Tilgangen er mere fokuseret på akupunkter (zoner) end almindelige massager, og har i tillæg også en anden teknisk metode til at sørge for muskel afspænding. Men den største faktor er, at en ManuVision behandler er uddannet til, at kunne forstå og håndtere, når mennesker får fundet frem til tanker og følelser undervejs.

læs mere om manuvision book tid