En historie til forskel

Få et indblik i hvordan andres oplevelser har været og hvad de selv fortæller. Brug det til at få en fornemmelse af behandleren, selve behandlingen eller måske fordi du selv har oplevet samme tanker og symptomer.

Har du selv en historie hos én af vores dygtige behandlere?

Jeg er helt sikker på, at du er enig i, at det kan være alt afgørende for din beslutning om valg af klinik og behandler, at du er tryg og føler tillid til, at du får en god oplevelse. Ellers var du nok ikke kommet her på siden! Så måske har du selv lyst til at dele din egen historie, hvis du oplever noget fedt, dejligt, transformerende, tryghedsskabende eller lignende. Du er derfor altid velkommen til at dele din oplevelse på Google og Facebook. Ønsker du en mere anonym tilgang, kan du også skrive din historie til din behandler, og bede om, at vi ændrer dit navn og måske udelader visse sensitive detaljer. Så lægger vi historien op her på siden, til glæde og gavn for andre, som måske er i samme situation som dig.

Kærlige hilsner
Lisa Madsen
ejer

1 times massage hos Charlotte Rehn er en fantastisk måde at komme sig oven på et jetlag
08:31 28 Sep 19
Charlotte Rehn er en fantastisk god sports-massør, som giver kroppen, hvad den har brug for lige her og nu. Du skal blot oplyse, hvordan du har det. Spændinger og stress forsvinder i løbet af timen og verden bliver et meget lysere sted at være. Er du interesseret så drop tvivlen og prøv… 😊😊😊
12:06 09 Jun 19
Tom er en dygtig behandler, der har betydet meget i min vej tilbage efter jeg fik et alvorligt whiplash. Jeg blev smertefri - og fik i tilgift en ro og glæde, som jeg ikke har prøvet før. Kan kun anbefales
22:24 24 Mar 19
Fint sted, meget dygtig behandler. Jeg vender tilbage.
17:12 02 Feb 19
Charlotte Rehn er en meget dygtig, behagelig og kompetent sportsmassør, som virkelig formår at afhjælpe ømhed og andre gener. Dermed føles hendes behandlinger også meget forebyggende og kan virkeligt anbefales.
14:15 26 Jan 19
Jeg, der aldrig falder i søvn, selv med den blideste massage og musik, var faktisk nede og dykke i drømmeland undervejs i min første japanske lifting hos Lise. På en kold januardag “rejste” min bevidsthed et smut til varme og eksotiske himmelstrøg 😌
11:35 23 Jan 19
Charlotte - hun kan udrette mirakler. Både min mand & jeg er store fans af hendes behandlinger. Jeg kan på det varmeste anbefale hende, når kroppen driller.
15:30 15 Jul 18
Har været på klinikken og prøve Body SDS hos Tom samt Japansk Lifting hos Lisa, fantastisk oplevelse og super hyggeligt sted samt mennesker. Ligger perfekt, kun 100 meter fra stationen og også gode P muligheder hvis man er i bil.
09:39 18 Jun 18