En historie til forskel

Få et indblik i hvordan andres oplevelser har været og hvad de selv fortæller. Brug det til at få en fornemmelse af behandleren, selve behandlingen eller måske fordi du selv har oplevet samme tanker og symptomer.

Har du selv en historie hos én af vores dygtige behandlere?

Jeg er helt sikker på, at du er enig i, at det kan være alt afgørende for din beslutning om valg af klinik og behandler, at du er tryg og føler tillid til, at du får en god oplevelse. Ellers var du nok ikke kommet her på siden! Så måske har du selv lyst til at dele din egen historie, hvis du oplever noget fedt, dejligt, transformerende, tryghedsskabende eller lignende. Du er derfor altid velkommen til at dele din oplevelse på Google og Facebook. Ønsker du en mere anonym tilgang, kan du også skrive din historie til din behandler, og bede om, at vi ændrer dit navn og måske udelader visse sensitive detaljer. Så lægger vi historien op her på siden, til glæde og gavn for andre, som måske er i samme situation som dig.

Kærlige hilsner
Lisa Madsen
ejer

Body SDS hos Tom Nielsen kan varmt anbefales. Kroppen falder på plads uden knæk og bræk.
Vibeke S.
08:37 16 Jun 20
Har fået den dejligste Japanske facelifting af Lisa hos MitRum. min kedelige fold mellemøjenbrynene var efterfølgende forsvundet, og er ikke kommet tilbage. Kan varmt anbefales.
Suzanne B.
01:55 11 Jun 20
Professionelt og meget veluddannet personale. Har følt mig i gode hænder lige fra starten og jeg er stadig (efter 2 år) en tilfreds og trofast kunde
nina J.
20:02 10 Jun 20
Jeg er kommet hos Kimie i mange år - også inden hun blev en del af Mit rum. Kimie er super dygtig, god til at spotte hvad der er brug for og min krop føles meget bedre bagefter 😊🙏
Berit K.
19:43 10 Jun 20
BodySDS er uden tvivl noget af det bedste man kan gøre for sin krop - og Tom er professionel, møg hamrende dygtig og behagelig 🙂
Christina Hjelm J.
10:10 16 Feb 20
Jeg var meget nervøs over mit første besøg idag, men jeg blev MEGET positivt overrasket over mit besøg og behandlingen og dens påvirkning. Jeg er meget imponeret over hvordan 60 minutter kan gøre så stor en forskel. Alverdens anbefalinger herfra!
Julie V.
13:21 04 Dec 19
Har fået Afspænding Massage hos Kimie 2 gange og det er intet mindre end fantastisk. Kimie er super dygtig og kommer helt sikkert igen
Christina Juul R.
08:33 07 Nov 19
Har fået en skøn Japansk Lift af dygtige og utrolig søde Lisa. Lisa er en meget nærværende og professionel behandler og man føler at man er sendt et lille smut til himlen med den fantastisk lækre Japanske Lift! Bedste anbefalinger herfra ❤️ Vi ses snart igen 😊
Katerina M.
07:26 28 Mar 19
Tom er en dygtig behandler, der har betydet meget i min vej tilbage efter jeg fik et alvorligt whiplash. Jeg blev smertefri - og fik i tilgift en ro og glæde, som jeg ikke har prøvet før. Kan kun anbefales
Signe K.
22:24 24 Mar 19
Fint sted, meget dygtig behandler. Jeg vender tilbage.
Allan D.
17:12 02 Feb 19
Jeg, der aldrig falder i søvn, selv med den blideste massage og musik, var faktisk nede og dykke i drømmeland undervejs i min første japanske lifting hos Lise. På en kold januardag “rejste” min bevidsthed et smut til varme og eksotiske himmelstrøg 😌
Heidi Kahler L.
11:35 23 Jan 19
Har været på klinikken og prøve Body SDS hos Tom samt Japansk Lifting hos Lisa, fantastisk oplevelse og super hyggeligt sted samt mennesker. Ligger perfekt, kun 100 meter fra stationen og også gode P muligheder hvis man er i bil.
Thomas R.
09:39 18 Jun 18
Hej Lisa, Tak for en dejlig ansigtsbehandling. Det var super fin oplevelse, min ansigt føltes let og tilpas. Kan varmt anbefale Lisa!
Lene S.
09:25 15 Feb 18
Tak for en super skøn Japansk Lifting hos Lisa. Totalt afstressende... Og lærerigt �
Lone G.
05:39 06 Feb 18
Det er altid en fornøjelse at komme og få en BodySDS-behandling hos Tom, især fordi man går hjem med en let, smertefri følelse i kroppen. Jeg kan varmt anbefale Tom Nielsen 🙂 Han er en meget dygtig behandler.
Lea B.
18:45 02 Apr 17
Jeg var en smule skeptisk da jeg havde booket en times body SDS, idet jeg måske havde en smule forudindtagede holdninger omkring det. Jeg havde nok forestillet mig at det var noget for følsomme mænd som gerne ville i bedre kontakt med deres følelser og krop. Sikkert bare en sludder for en sladder og så var man mentalt "helbredt". Jeg bliver mødt af Tom.... Tom er smilende og imødekommende og får hurtigt og omhyggeligt spurgt ind til hvorfor jeg er der, og hvad jeg har brug for at han hjælper mig med. Han er spørgende og lyttende og jeg føler at han ønsker at hjælpe mig, og at jeg ikke blot er endnu en kunde som han bare skal have videre. Under behandlingen snakket han hele tiden med mig og fortæller mig hvad han gør og hvorfor han gør det... super! Jeg har siden været der en gang yderligere, idet jeg har haft langt bedre resultater med denne behandlingsmåde end almindelig massage osv. Dette har virket på længere sigt og der er ingen tvivl om at jeg skal tilbage en anden gang. Kan kun give Tom og MBY mine bedste anbefalinger.
Michael L.
21:53 29 Apr 16
Tak Tom, for en helt fantastisk men meget grænseoverskridende oplevelse! Kan kun varmt rekommanderes ☺️
Sophia Mugelli K.
10:12 12 Nov 15
Tom er super kompetent, og derudover et behageligt og vidende menneske. Han har en unik evne til at finde og behandle "problemet" både fysisk og mentalt. Kan absolut anbefales.
Fie H.
08:55 31 Jul 15
Dette sted kan kun anbefales. Tom er en troldmand og kan udrette mirakler. Jeg har både vha. fysisk behandling og fantastisk rådgivning fået løst op for alverdens muskelspændinger i kroppen pga. angst og stress :-)Det burde være ALLE forundt at få en omgang body-SDS hos Tom!
Tina K.
16:38 29 Jul 15
Helt fantastisk klinik med det bedste personale. Kun en positiv anmeldelse herfra☀️
Line Roland L.
13:27 29 Jul 15
Virkelig kompetent Body SDS i lækre omgivelser. Jeg er kommet hos Tom i mange år også før han flyttede til lokalerne i Lyngby. Ville bare ønske at jeg boede lidt tættere på end Lejre - men jeg tager stadig gerne turen!
Peter A.
09:20 29 Jul 15
Havde blandede følelser, da jeg skulle til min første bodysds. Men kom til et dejligt roligt sted, med en fantastisk atmosfære. Behandleren var meget rolig og gav sig god tid. Han tog også hensyn til at jeg skulle på arbejde bagefter. Så helt klart...stor anbefaling herfra.
Lone S.
20:40 28 Jul 15
Fantastisk sted og pragtfulde mennesker!
Elena A.
18:42 28 Jul 15
Lækkert at blive løst op og mærk sig selv med en god Body-sds behandling 🙂
Jakob Juul M.
16:02 28 Jul 15
Dejligt professionelt hus hvor jeg både har fået fikset et hold i ryggen og senere fået ordnet min nakke. Kan klart anbefales!
Jesper M.
14:53 28 Jul 15
Lækkert og indbydende sted godt placeret ved Lyngby station. Sød og professionel instruktør. Kan kun anbefale alle at prøve stedet.
Christina Bachmann H.
18:26 07 Jul 14