KROPTIK

Når alt det bedste samles i én behandling

Med baggrund i Body SDS og utallige kurser gennem 11 år, leverer Rune Krogshede 60 minutters grundig helkrops massage. Du kan bl.a. få hjælp til ledsmerter, ryg-nakke-skulder smerter, hovedpiner, stress og meget mere. Rune arbejder bl.a. zoneterapi, åndedræt, led frigørelse, akupressur, samtale og en afspændende pulsering af kroppen. Kontakt Rune hvis du er i tvivl.

Kropsterapi med valgfri akupunktur

Rune har ydermere den 2-årige kinesiske akupunktur uddannelse, som du kan tilvælge lidt ekstra tid til, ved at vælge en 90 minutters behandling. Dette kan være særligt effektivt for dig, der lider af langvarig stress eller har en konkret skade på kroppen.

29 91 64 95 e-mail book tid

anbefalinger af rune krogshede

“Dedikeret og effektiv”

Rune Krogshede er en dedikeret kropsterapeut. Han er uforlignelig dygtig og meget professionel til at mærke kropslige spændinger og ubalancer – og påvirke med præcision. Han har effektivt fået bugt med mine skavanker, som jeg forgæves har forsøgt at komme til livs med igennem fysioterapi, kiropraktik og massage igennem mange år. Meget effektivt. En varm anbefaling.

Thomas / Projektleder, 46 år

“En krop i balance”

Med 15 timers ugentlig træning er både fysisk og psykisk balance vigtig. Jeg bruger body-sds som ser tingene i en helhed. Rune hjalp mig med en dårlig fod ved blandt andet at løsne op for den øverste del af ryggen, og jeg har kunnet genoptage min løbetræning.

Mikkel / Ingeniør og triatlet, 29 år

“Performance og stress niveau”

Igennem tre år er jeg blevet behandlet af Rune. Først med body sds og senere med en kombination af kropsterapi og akupunktur. Formålet har været at sænke stress niveauet og øge min performance som cykelrytter. Behandlingen er yderst kompetent og selskabet med Rune er afslappende og roligt. Han tager altid “dampen” af systemet, så du kommer ud som født på ny efter en behandling. Jeg medgiver Rune mine bedste anbefalinger.

Jesper / Udviklingskonsulent, 48 år
Enkelt
fra 900,-
60 min: 900,-
90 min: 1200,-
klippekort
Fra 2.500,-
60 min behandlinger
3-turs: 2.500,-
5-turs: 4.000,-
10-turs: 7.650,-

Fandt du dét, du søgte efter?

Vi har flere behandlingstyper og behandlere i samme hus. Kontakt os, hvis du er i tvivl.