Hvad kan manuvision kropsterapi gøre for dig? 

Kropsterapien kan hjælpe dig ved mange fysiske og mentale problemstillinger, fx:

~ Pernille Ovesen

Fysiske problemer

Symptomer:

 • Hovedpine
 • Migræne
 • Nakkesmerter
 • Ondt i skuldre
 • Fordøjelsesproblemer
 • Rygsmerter
 • Smerter i lænden
 • Dårlig søvn og søvnløshed
 • Menstruationssmerter

Dit overskud og livskvalitet øges gennem mit arbejde med både symptomer og årsagerne bag din udfordringer. Behandlingen støtter helingen ved at øge gennemstrømningen af blod og energi i kroppen.

Mentale problemer

Symptomer:

 • Stress symptomer
 • Bekymringer
 • Uro
 • Anspændthed
 • Følelsesløshed
 • Diffuse smerter

Har du andre symptomer eller en udfordringer, er du velkommen til at kontakte mig for at høre, om ManuVision kropsterapi kan hjælpe dig.

Enkelt
800,-
60 min behandlinger
klippekort
fra 2.200,-
60 min behandlinger
3-turs: 2.200,-
5-turs: 3.500,-

Fandt du dét, du søgte efter?

Vi har flere behandlingstyper og behandlere i samme hus. Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Vi går jævnligt til sportsmassage hos Charlotte. Hun er fantastisk, både på den faglige og personlige plan. Min datter er derudover behandlet af Tom på grund af nakkesmerter. Han er både sød og professionel.Varmt anbefales.�
Lida Jørgensen
Lida J.
Det er altid en fornøjelse at komme og få en BodySDS-behandling hos Tom, især fordi man går hjem med en let, smertefri følelse i kroppen. Jeg kan varmt anbefale Tom Nielsen 🙂 Han er en meget dygtig behandler.
Lea Bodin
Lea B.
Jeg var en smule skeptisk da jeg havde booket en times body SDS, idet jeg måske havde en smule forudindtagede holdninger omkring det. Jeg havde nok forestillet mig at det var noget for følsomme mænd som gerne ville i bedre kontakt med deres følelser og krop. Sikkert bare en sludder for en sladder og så var man mentalt "helbredt". Jeg bliver mødt af Tom.... Tom er smilende og imødekommende og får hurtigt og omhyggeligt spurgt ind til hvorfor jeg er der, og hvad jeg har brug for at han hjælper mig med. Han er spørgende og lyttende og jeg føler at han ønsker at hjælpe mig, og at jeg ikke blot er endnu en kunde som han bare skal have videre. Under behandlingen snakket han hele tiden med mig og fortæller mig hvad han gør og hvorfor han gør det... super! Jeg har siden været der en gang yderligere, idet jeg har haft langt bedre resultater med denne behandlingsmåde end almindelig massage osv. Dette har virket på længere sigt og der er ingen tvivl om at jeg skal tilbage en anden gang. Kan kun give Tom og MBY mine bedste anbefalinger.
Michael LJ
Michael L.
Tak Tom, for en helt fantastisk men meget grænseoverskridende oplevelse! Kan kun varmt rekommanderes ☺️
Sophia Mugelli Kokholm
Sophia Mugelli K.
Jeg kan varmt anbefale dette center med en super yoga undervisning og rigtig dygtige massører.Ikke mindst er Tom en fantastisk kompetent body-sds-masør. Der bliver virkelig ryddet op i kroppen.Desuden er stedet smukt indrettet og rart at komme i.
Rita Pommer
Rita P.
Tom er super kompetent, og derudover et behageligt og vidende menneske. Han har en unik evne til at finde og behandle "problemet" både fysisk og mentalt. Kan absolut anbefales.
Fie Hermansen
Fie H.
Dette sted kan kun anbefales. Tom er en troldmand og kan udrette mirakler. Jeg har både vha. fysisk behandling og fantastisk rådgivning fået løst op for alverdens muskelspændinger i kroppen pga. angst og stress :-)Det burde være ALLE forundt at få en omgang body-SDS hos Tom!
Tina Kjær
Tina K.
Virkelig kompetent Body SDS i lækre omgivelser. Jeg er kommet hos Tom i mange år også før han flyttede til lokalerne i Lyngby. Ville bare ønske at jeg boede lidt tættere på end Lejre - men jeg tager stadig gerne turen!
Peter Altmann
Peter A.
Tom Houbøl Nielsen
Tom Houbøl N.