Kom i balance med Naturlig Hormonterapi

Hormonel ubalance kan tage sig ud på mange måder. Tag testen nedenfor, og se om du måske har symptomer, der kan være forårsaget af hormonel ubalance.

Du kan også læse om hvordan NHT Naturlig Hormonterapi® foregår og hvordan du nemt får startet op på et forløb.

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til Naturlig Hormonterapi vejlederen, Kimie Machold, hvis der er noget du er i tvivl om. Book en forkonsultation, hvis du ønsker uddybende svar.

Kom i balance med Naturlig Hormonterapi

Hormonel ubalance kan tage sig ud på mange måder. Tag testen nedenfor, og se om du måske har symptomer, der kan være forårsaget af hormonel ubalance.

Du kan også læse om hvordan NHT Naturlig Hormonterapi® foregår og hvordan du nemt får startet op på et forløb.

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til Naturlig Hormonterapi vejlederen, Kimie Machold, hvis der er noget du er i tvivl om. Book en forkonsultation, hvis du ønsker uddybende svar.

NHT Naturlig Hormonterapi® som registreret varemærke

Når du møder betegnelsen “NHT Naturlig Hormonterapi®” ved du, at den pågældende vejleder er blevet uddannet ved Center for Naturlig Hormonterapi og er RAB godkendt. Center for Naturlig Hormonterapi er ledet af Anette og Jens-Ole Paulin, som også har skrevet bogen “Naturlig Hormonterapi – du har et valg”.

Test dig selv for hormonelle ubalancer

Hormonel ubalance kan give mange gener, som afhænger af, hvilke hormoner der er i ubalance. Har du flere af symptomerne herunder, kan du have nogle ubalancer i din krop. For at lære mere om eventuelle ubalancer i din krop, kan du tage en spyttest hos en Naturlig Hormonterapi vejleder og få hjælp til, hvad du kan gøre, for at hjælpe din krop i balance.

Husk altid at opsøge læge, hvis du har kraftige symptomer.

Hvordan foregår Naturlig Hormonterapi?

Vejledning baseret på objektiv hormon test

Vejledningen bygger på en test af hormonniveauerne. På den måde får vi et objektivt billede af din hormonbalance – hvad der evt. mangler, og hvad der evt. er for meget af.

Spyttesten

Testen analyseres i samarbejde med et tysk laboratorium og omfatter østradiol, østriol, progesteron, DHEA, testosteron og cortisol. Du får tilsendt testsættet, så du kan lave testen derhjemme. Jeg sender også en vejledning i, hvordan testen skal tages.

“Testen består af en spytprøve, som er let og smertefri!”

Testen tages om morgenen, hvor du kommer spyt i en lille beholder 3 gange med 1/2 times mellemrum. Når du har lavet prøven, sender du den til laboratoriet i den vedlagte kuvert. Når resultatet foreligger, får du det tilsendt i en skriftlig oversigt.

Forløbet i punkter

1) Book en forkonsultation online eller via Kimie pr. telefon. Den varer ca. 30 min.

2) Efter forkonsultationen får du en spyttest med hjem, såfremt du vil fortsætte.

3) Du tager selv testen derhjemme og sender den ind til laboratoriet i en vedlagt konvolut.

4) Når Kimie får resultaterne på testen, kontakter hun dig for at booke en hovedkonsultation med dig.

5) Til hovedkonsultationen gennemgås testresultaterne grundigt og du får vejledning i, hvad du kan gøre, for at genoprette evt ubalancer med Naturlig Hormonterapi®. Hovedkonsultationen varer ca. 1 time.

Opfølgende konsultation

Et testresultat kan ikke stå alene. Det er individuelt, hvilke niveauer man har det godt med, og tallene skal vurderes i forhold til dine symptomer. Konsultationen omfatter en grundig gennemgang af dine symptomer, testresultaterne og faktorer, der påvirker din hormonbalance og inkluderer vejledning i, hvordan du kan genoprette hormonbalancen. Ca. 6 uger efter tager vi en opfølgende konsultation på ca. 1 time, hvor vi ser på, hvordan det går, og foretager evt. justeringer.

Tilkøb

30min telefon konsultation: Du kan til enhver tid tilkøbe 30min telefon konsultation, hvor du kan modtage ekstra vejledning, stille spørgsmål mv. Vær opmærksom på, at vi kun tager MobilePay til betaling af denne type tilkøb.

Genopfølgning med test og vejledning: Indenfor 6 måneder af din sidste pakke konsultation, kan du tage en genopfølgnings test. Her kan du se, om dine hormoner har ændret sig siden sidste test, som følge af den vejledning du fik. Du kan f.eks. være blevet bedt om at ændre din kost, tage tilskud eller ændre noget uhensigtsmæssig adfærd. Det kan efter 3-6 måneder være rigtig spændende at kigge på, om og hvordan dine tal har ændret sig. 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt at komme i gang! Du booker blot en Forkonsultation hos Kimie Machold.

En Forkonsultation varer en halv time og I vil sammen her finde frem til, hvor vidt du har gavn af Naturlig Hormonterapi® og du vil få mulighed for at købe forløbet der inkluderer:

  • Spyttest
  • Hovedkonsultation
  • Opfølgning

Er du i tvivl? Ring til Kimie og få svar! Uddybende svar kræver dog en konsultation.

forkonsultation
350,-
30 min konsultation med:
Interview af dig
Vurdering af behov
Pakkeløsning
2.900,-
Købes ved forkonsultation og inkluderer:
Laboratorie hormon test
Hormon test analyse
Hovedkonsultation
Opfølgende konsultation
Tilkøb
fra 300,-
Tilkøb til pakkeløsning, bookes telefonisk
30 min ekstra telefon vejledning: 300,- (kun MobilePay)
Genopfølgning: Hormon test og vejledning: 1.400,-

Åbningstider

Onsdag kl. 10:00 – 19:00
Fredag kl. 13:30 – 18:00
Lørdag kl. 10:00 – 16:00

Fandt du dét, du søgte efter?

Vi har flere behandlingstyper og behandlere i samme hus. Kontakt os, hvis du er i tvivl.