nyhedsbrevet

Hold øje med os! – Det kan både betale sig og være interessant. Og så er det ganske uforpligtende!

Nogle gange har vi et tilbud og nogle gange får vi en ny behandler eller ny behandlingstype vi gerne vil præsentere. Andre gange gør vi opmærksom på spændende emner fra vores Symtom blog. Du kan også være heldig, at vi skriver ud til dig, fordi vi har brug for en “kanin”, hvis en behandler er i gang med et nyt kursus eller uddannelse.

Skriv dig op i dag og vær med på det næste brev! Kærlig hilsen Mit Rum Teamet

Tilmeld

* indicates requiredView previous campaigns.

Mit Rum vil bruge informationen du oplyser til at komme i kontakt med dig med informationer og nyheder om Mit Rum. Du kan altid afmelde (unsubscribe) dig nyhedsbrevet igen. Dine oplyser behandles under GDPR og videregives ikke til tredje part.


Du kan til enhver tid skifte mening ved at klikke på afmeld/unsubscribe i bunden af enhvert nyhedsbrev fra os, eller ved at kontakte os på kontakt@mitrum.dk. Vi respekterer dine informationer og behandler dem under GDPR. Ved at klikke på tilmeld knappen herunder, giver du tilladelse til, at vi benytter dine oplysninger ifølge disse betingelser. Tak for din opmærksomhed og god fornøjelse med vores nyhedsbrev!

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.