Vores hyggelige klinik i Lyngby

Hvad end det er Body SDS, Massage eller Japansk Lifting, er “Mit Rum” dét brand, der sikrer dig, at du altid får kropsbehandlinger af veluddannede, jordnære og hyggelige (lidt nørdede) behandlere. Behandlere som virkelig holder af, at hjælpe dig i kraft af vores fag!

Kvalitet og god atmosfære

Det er vigtigt, at det føles nemt, tilgængeligt og imødekommende at komme i Mit Rum. Så du kan fokusere på, at komme i bedring og mærke velvære.

I din process mod dette, skal du have behandlinger af høj kvalitet. Det vil sige, at behandleren er veluddannet, erfaren og jævnligt tager opfølgende kurser og sparring. Vi lytter til dine behov og skræddersyer behandlingen til netop dig.

Du er vigtig for os

I fylder vores dage med spændende udfordringer, historier og transformationer! Dét sætter vi stor pris på. Derfor vil vi altid gerne høre fra dig, hvis du har noget på hjerte. Skriv eller ring til klinikken, eller kontakt din behandler direkte.

E-mail 22 97 94 77 Kontakt din behandler

Mit rums historie

I marts 2014 slog jeg dørene op på Ulrikkenborg Plads for første gang. Dengang hed vi Mind Body Yoga. Selvom vi udbød Body SDS og Massage, var mit daværende fokus på yogaen og det store lokale vi havde.

Udviklings trang

Efter endt graviditet og barsel i 2016, skulle jeg finde min vej tilbage ind i klinikkens dagligdag. Jeg kunne pludselig for alvor mærke, at klinikken ikke havde kapacitet til at udvikle sig og blive større, når pladsen gik til yoga fremfor behandlinger.

Et nyt kapitel

I 2017 nedlagde vi yoga lokalet og byggede to spritnye lækre behandlerrum. Med i alt fire behandlerrum, er vores kunde kapacitet steget kraftigt og vores udviklingsmuligheder som klinik er blevet langt mere interessant!

~ Lisa Madsen, ejer

Klinik fællesskab

Vi har lokaleleje i vores klinik fællesskab, til dygtige behandlere der ønsker at være en del af vores fællesskab. Er du zoneterapeut, kranio-sakral terapeut, body sds’er eller lignende, og har du lyst til at have en hverdag med søde kolleger og en fælles platform, så læs videre her!

Ja, jeg er nysgerrig