Hvad kan du forvente af psykomotorisk kropsterapi? 

 

  • At behandlingen forebygger og afhjælper smerter og spændinger
  • At du får ro og plads i kroppen til at trække vejret bedre
  • At du øger din kropsbevidsthed, dvs lærer at mærke kroppen og aflæse dens signaler
  • Velvære og overskud til dagligdagen
  • At din krop bliver mere modstandsdygtig overfor stress og pres, så du kan præstere det du ønsker

 ”Sundhed er andet end fravær af sygdom”

En vigtig forudsætning for at vi kan bruge kroppen mere hensigtsmæssigt i dagligdagen er, at vi kan holde os sunde og raske. Det gør vi, når vi forstår og handler på de signaler kroppen sender.

60 min psykomotorisk behandling
650,-
Til dig med akutte fysiske skader og smerter
90 min psykomotorisk behandling
900,-
Til dig der vil i dybden med både dig selv og din krop

Fandt du dét, du søgte efter?

Vi har flere behandlingstyper og behandlere i samme hus. Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Body SDS hos Tom Nielsen kan varmt anbefales. Kroppen falder på plads uden knæk og bræk.
Vibeke Spangsberg
Vibeke S.
BodySDS er uden tvivl noget af det bedste man kan gøre for sin krop - og Tom er professionel, møg hamrende dygtig og behagelig 🙂
Christina Hjelm Jensen
Christina Hjelm J.
Tom er en dygtig behandler, der har betydet meget i min vej tilbage efter jeg fik et alvorligt whiplash. Jeg blev smertefri - og fik i tilgift en ro og glæde, som jeg ikke har prøvet før. Kan kun anbefales
Signe Kiselberg
Signe K.
Har været på klinikken og prøve Body SDS hos Tom samt Japansk Lifting hos Lisa, fantastisk oplevelse og super hyggeligt sted samt mennesker. Ligger perfekt, kun 100 meter fra stationen og også gode P muligheder hvis man er i bil.
Thomas Reinholdt
Thomas R.
Vi går jævnligt til sportsmassage hos Charlotte. Hun er fantastisk, både på den faglige og personlige plan. Min datter er derudover behandlet af Tom på grund af nakkesmerter. Han er både sød og professionel.Varmt anbefales.�
Lida Jørgensen
Lida J.
Det er altid en fornøjelse at komme og få en BodySDS-behandling hos Tom, især fordi man går hjem med en let, smertefri følelse i kroppen. Jeg kan varmt anbefale Tom Nielsen 🙂 Han er en meget dygtig behandler.
Lea Bodin
Lea B.
Jeg var en smule skeptisk da jeg havde booket en times body SDS, idet jeg måske havde en smule forudindtagede holdninger omkring det. Jeg havde nok forestillet mig at det var noget for følsomme mænd som gerne ville i bedre kontakt med deres følelser og krop. Sikkert bare en sludder for en sladder og så var man mentalt "helbredt". Jeg bliver mødt af Tom.... Tom er smilende og imødekommende og får hurtigt og omhyggeligt spurgt ind til hvorfor jeg er der, og hvad jeg har brug for at han hjælper mig med. Han er spørgende og lyttende og jeg føler at han ønsker at hjælpe mig, og at jeg ikke blot er endnu en kunde som han bare skal have videre. Under behandlingen snakket han hele tiden med mig og fortæller mig hvad han gør og hvorfor han gør det... super! Jeg har siden været der en gang yderligere, idet jeg har haft langt bedre resultater med denne behandlingsmåde end almindelig massage osv. Dette har virket på længere sigt og der er ingen tvivl om at jeg skal tilbage en anden gang. Kan kun give Tom og MBY mine bedste anbefalinger.
Michael LJ
Michael L.
Tak Tom, for en helt fantastisk men meget grænseoverskridende oplevelse! Kan kun varmt rekommanderes ☺️
Sophia Mugelli Kokholm
Sophia Mugelli K.
Jeg kan varmt anbefale dette center med en super yoga undervisning og rigtig dygtige massører.Ikke mindst er Tom en fantastisk kompetent body-sds-masør. Der bliver virkelig ryddet op i kroppen.Desuden er stedet smukt indrettet og rart at komme i.
Rita Pommer
Rita P.
Tom er super kompetent, og derudover et behageligt og vidende menneske. Han har en unik evne til at finde og behandle "problemet" både fysisk og mentalt. Kan absolut anbefales.
Fie Hermansen
Fie H.
Dette sted kan kun anbefales. Tom er en troldmand og kan udrette mirakler. Jeg har både vha. fysisk behandling og fantastisk rådgivning fået løst op for alverdens muskelspændinger i kroppen pga. angst og stress :-)Det burde være ALLE forundt at få en omgang body-SDS hos Tom!
Tina Kjær
Tina K.
Virkelig kompetent Body SDS i lækre omgivelser. Jeg er kommet hos Tom i mange år også før han flyttede til lokalerne i Lyngby. Ville bare ønske at jeg boede lidt tættere på end Lejre - men jeg tager stadig gerne turen!
Peter Altmann
Peter A.