smerterådgivning & samtale

Når dine smerter og samtale behov ikke venter på Covid-19

Gratis rådgivning til dig, i en svær tid, hvor klinikker og behandlere har forbud mod at behandle, af frygt for hurtig spredning af corona – nærmere betegnet Covid-19. Men fysiske smerter og samtale behov venter ikke på nogen!

Derfor har helt ekstraordinært valgt at lave telefonisk rådgivning og samtale – helt gratis! Nedenfor kan du se hvilke behandlere du kan kontakte. Er du i tvivl, så ring til vores hovednummer her:

22 97 94 77

TOM NIELSEN
BODY SDS

Smerte rådgivning: Få råd fra en erfaren Body SDS behandler, til øvelser og selvhjælp.

Nærværende samtale: Få en nærværende samtale i en svær tid. Få vendt tingende, så der kommer nyt lys på det der er vigtigt i dit liv.

kimie machold
massør, yogalærer & hormonterapeut

Smerterådgivning: Få øvelser og råd fra en erfaren massør, yogalærer og uddannet ID psykoterapeut.

Naturlig Hormonterapi: Få en forkonsultation og hør, om det kan være aktuelt for dig at få NHT Naturlig Hormonterapi, når klinikken igen åben.

pernille ovesen
manuvision terapeut

Smerterådgivning: Få øvelser og rådgivning fra en uddannet ManuVision terapeut, så du ikke står alene med dine smerter, i en tid hvor alt er lukket og hjælp er svær at finde.

lisa madsen
support og administration

Er du i tvivl om, hvem du skal ringe til, så ring til hovednummeret, hvor Lisa Madsen kan guide dig videre.

Lisa Madsen ejer klinik Mit Rum og varetager den daglige support og administration i klinikken, samt rekrutteringen af de rette behandlere til klinikken.